One World, игра one world.

игра one world


One World


One World, игра one world.


OneWorld онлайн - е безплатна игра, базирана на браузър с невероятна графика и анимация. Ще намерите себе си в тайнствен и загадъчен свят, в който се намира много интересна .


OneWorld Online игра достъпно на всеки браузър и не изисква инсталация на клиента игра!


За да започнете играта, трябва Присъединете OneWorld: когато се регистрират със сайта (http://oneworld. QIP. RU /), вие ще трябва да активирате услугата на QIP, за тази цел кликнете на главната страница на бутона "Регистрация" и на следващата страница, въведете името и за вход. Освен това, в новия прозорец въведете паролата, заместник електронна поща, вашият пол, дата на раждане, въведете кода от картинката и съм съгласен с условията на играта. След всичко това, натиснете бутона "Finish". Освен това, когато влезете в играта, вие ще трябва да изберете една страна (по-светло или по-тъмно), секс на характер, име и аватар. След това, една нова страница, въведете данните си за вход (електронна поща), за парола определен код и приемам правилата на споразумението. Кликнете върху "Register" и на тази игра Регистрирай OneWorld над вас в играта!


OneWorld онлайн игра, както вече споменахме, има светли и тъмни страни. На светлата страна се присъедини джуджетата и елфите народна и Мрака - скелета, Тъмните магове, Личи и други подобни .


Играйте OneWorld, ще бъде пет единици (знаци), от които ще се образуват отряд. Всяка единица има своите собствени способности, които трябва да бъдат изследвани за какво да ги използват в играта. В случай на поражение в битка, си единици не умират, те се прероди отново. Чрез това, вие никога няма да загубят своята армия. По време на играта, вашите герои ще придобият опит и да придобият нови умения, които те ще бъдат по-силни.


OneWorld онлайн игра има няколко нива на основни умения, които могат да овладеят своите дялове


Level F - това е най-ниското ниво, което включва: занаят, магия, оборудване, наука, командване и управление;


Level E - на това ниво са научили оръжейни умения: дъги, кинжали, брадви, боздугани - воин и магьосник - Избор на елемент, използван в бъдеще;


Ниво D - това е по-детайлно ниво. Така например, в определена категория на магията, вашият герой е поканен да направи избор между елементите или определена част от магията .


Други нива (С, В, А), са аналогични на горе. Единствената разлика между тях е, че те увеличават силата на щети и правописа леене вашия характер или единици.


Вашият герой не се борим и бойни възможности. За да включите Battle - Attack Физическа и магия, физическа защита и магия, Health Initiative, Здраве и Mana Regeneration в битка. И като не се биете - Здраве и Mana Regeneration, вдигнете проклятието и да натрупа опит.


Играй играта онлайн може OneWorld побеждавайки чудовища на ресурси, които са необходими за производството, строителството на сгради и помпени умения (много ресурси, така че аз няма да споменавам).


В играта има един магазин, където можете да купуват и продават някои неща.


Вие също така ще имате възможност да се изградят такива сгради като Warehouse, обработка на строителни Механа, Олтар, Blacksmith, калиграфия, бижута и Mine. Всяка сграда изпълнява своята функция, така че да играе на играта онлайн OneWorld няма да скучаете.


Тази игра има много различни места, куестове и подземия, и първата си задача ще бъде да остане в една пещера, обитавана от страшни чудовища и зли. При липсата на опит, вие ще помогнете гид, който ще ви помогне в тази задача. След назначението ще ви бъде дадена награда под формата на опит, и нещо златни предмети.


В OneWorld може да играе в такива бойни райони


PVE (играч срещу външния свят) - карти, подземия, случаи, всичко е на разположение на вашия характер. Вие ще се сблъскат с много различни групи от чудовища, търсене на съкровище, събиране на сандъци с добро, да направи различни строителни и пространство за завладяване;


PVP (играч срещу играч) - цялата карта с различни нива на риск. Има система PVP точки, обсади и клан бой, завоевания и ограби градове на противника, както и наличието на твърда фатално.


В играта има Kraft. Използвайки тази функция, можете да се изгради база, наемат ковачи, алхимици, и други майстори на калиграфията, вие ще бъдете в състояние да подобрят своите магазини за по-добра производителност, и още .


В тази игра, всеки играч може да има свой собствен парцел, който може да се подобри в бъдеще и разстрои.


One World има две валута - монети и кристали.


Монетите са: злато, сребро и бронз, те могат да печелят в играта, и кристалите могат да бъдат закупени в банката, тъй като това е най-ценната валута в играта.


В тази игра има много по-интересни неща: ритуалите, съкровища, подаръци и т.н. и т.н. Какво щеше да го видим всички и да я изпробвате, отидете да обработва OneWorld профил!


Цяла поредица от загадки и тайни разкри за тези, които копаят в дивите земи на игра One World. Абсолютно фантастично неизследван свят очаква от участниците тук игра. Вашият герой ще направи непредсказуемо пътуване, и вие напълно да изразят себе си.




Итог: One World OneWorld онлайн - е безплатна игра, базирана на браузър с невероятна графика и анимация. Ще намерите себе си в тайнствен и загадъчен свят, в който се намира много интересна .

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Система репутации (Фракции), ласт хаос.

Оверкингс, оверкингс.

Мод Revage для ARMA 3, игра ravage.