Lose The Heat 3, heat онлайн.

heat онлайн


Lose The Heat 3. Highway Hero. Ігра онлайн.


Гра
Lose The Heat 3, heat онлайн.
Опис:
Море адреналіну, хвилюючі гонки на максимальній швидкості, погоня від поліції і стрілянина, динамічна музика і 3D спецефекти - все це чекає на Вас у захоплюючій гонці для хлопчиків! Пройдіть 5 місій за обмежений час, не допустивши арешту і аварій, на допомогу прийде дублер-вантажівка, якою можна збити поліцейські машини і заробити очки. Заводьте машину і вперед по дорогах американських штатів, відривайтеся від поліцейських, збирайте гроші, підривайте переслідувачів і швидше добирайтеся до фінішу, щоб звільнити кохану дівчину!

Lose The Heat 3, heat онлайн.

Lose The Heat 3. Highway Hero. Грати онлайн безкоштовно.

Кохана дівчина була викрадена агентами ФБР і тепер необхідно проїхати довгий шлях від Бакая до Вашингтона, щоб її врятувати. Вас очікують захоплюючі онлайн гонки на машинах, безліч перепон, погоня від поліції. Виконайте всі місії, рятуючись від переслідування, і доведіть, що Ви - супер водій! Всього треба пройти 5 місій - проїхати від Бакая в Арізоні, через штати Нью-Мексико, Техас, Арканзас, Коннектикут до Вашингтона, причому на кожну з них виділено обмежену кількість часу. Потрібно не допустити поломки свого автомобіля і арештів, щоб дійти до фінішу і отримати в нагороду нову тачку. Гра "Lose The Heat 3. Highway Hero"- це онлайн гонки для хлопчиків, які захоплюють з перших хвилин. Для максимального занурення в атмосферу погоні є можливість розгорнути гру на весь екран. Зверніть увагу, що при бажанні можна вимкнути музику і залишити, наприклад, тільки звуки дороги. Також для зручності не забудьте через головне меню вибрати для себе російську мову інтерфейсу.


Використовуючи стрілки для управління кермом і педалями газу і гальма, і клавішу Х для турбо режиму, втікайте від погоні поліцейських, об'їжджаючи перешкоди і загородження на дорозі. Якщо в процесі їзди Ви втратите керування після зіткнення з перешкодами і машина поїде в інший бік, то правильний напрямок виставиться автоматично і можна буде, не втрачаючи часу, продовжити втечу на машині від переслідувачів. Не забувайте стежити за трьома індикаторами на екрані - вони показують рівень пошкодження авто, рівень арешту і рівень прискорення.


По дорозі наїжджайте на значки ремонту, щоб відремонтувати автомобіль, і на значки грошей, збираючи бонуси. А проїхавши через жовтий коло, що світиться на дорозі, Ви зможете отримати фору в гонках - переслідувачі будуть висаджені у повітря.


Проривайтеся через блокади, ухиляйтеся від стрільби з джипів і ракетного обстрілу з вертольотів. Намагайтеся відірватися подалі від переслідувачів, бо якщо рівень арешту перевищить допустиме значення - то місія буде провалена, якщо поліцейські довго будуть знаходиться поруч - то вони зможуть вас заарештувати. Як же можна втекти від погоні і прорватися до фінішу з мінімальними втратами? На допомогу прийде величезна вантажівка-дублер, яка викликається кнопкою V. Ваша машина, ховаючись від погоні, заїжджає в неї на короткий час, а в той самий момент Ви керуєте вантажівкою і можете збити максимально багато зустрічних автомобілів, в результаті заробивши додаткові очки.


Грайте онлайн безкоштовно в гонки "Lose The Heat 3. Highway Hero" і отримаєте максимум адреналіну, втікаючи на машині від погоні поліції. Дістаньтеся вільним і неушкодженим до фінішу! А повністю зануритися в атмосферу гонок допоможе динамічна музика, реалістичні звуки доріг, рев сирен і відмінні 3D спецефекти.




Итог: Lose The Heat 3. Highway Hero. Ігра онлайн. Гра Опис: Море адреналіну, хвилюючі гонки на максимальній швидкості, погоня від поліції і стрілянина, динамічна музика і 3D

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Система репутации (Фракции), ласт хаос.

Игры Контр Страйк, играть в контр страйк онлайн.

Оверкингс, оверкингс.