Dark Eldar Ravager, игра ravager.

Содержание





игра ravager


Игра ravager




СРЕДСТВАМИ САЙТА

GOOGLE

Dark Eldar Ravager, игра ravager.


Від краю до краю перетвори свій стіл на поле епічної битви!


Перетвори порожню поличку на виставкову площу своїх унікальних мініатюр, зібраних і пофарбованих тобою особисто!


А допоможе у цьому Hobbyworld.


На сторінках порталу знайдеться будь-що на будь-який смак для найвибагливіших поціновувачів варґейму (якщо ви розумієте про що ми. ).



Життєві і творчі шляхи таких провідних виробників варґеймів, як Games Workshop, Forge world, Warlord Games, Legendarion, Infinity, Privateer Press перетнулися на порталі Hobbyworld, щоб вам зі зручністю і максимальною оперативність вдалося відшукати саме те, що потрібно.



Приготуйтеся осягнути шалене різноманіття найнеймовірніших ігрових світів. Пориньте у фантастичне протистояння WARHAMMER 40000 на боці пафосних Space Marines, у одному із багатьох його орденів (Black Templars, Dark Angels, Blood Angels, Space Wolves). Відчуйте себе безкомпромісним інквізитором, ставши одним із Grey Knights та Witch Hunters чи вступіть у лави незлічимих полків Imperial Guard. Або обирайте будь-яку іншу расу: Chaos Daemons, Chaos Space Marines, Dark Eldar, Eldar, Necrons, Orks, Tau Empire, Tyranids. Знайдуться фігурки, моделі і атрибутика до будь-якої раси.



Надаєте перевагу WARHAMMER Fantasy Battle? Розбираєтеся у тонкощах і особливостях усієї множини рас цієї франчайзи? Спробуйте замовити щось, чого у нас нема! Адже представлені мініатюри по усіх расах: Beastsmen, Bretonnia, Daemons of Chaos, Dark Elves, Dwarfs, High Elves, Lizardmen, Ogre Kingdoms, Orcs & Goblins, Skaven, The Empire, Tomb Kings, Vampire Counts, Warriors of Chaos, Wood Elves.


Середзем’я чекає на героїв зі світлим розумом і полум’яним серцем, на лиходіїв із чорними душами і темними бажаннями. Чудові мініатюри по світу THE LORD OF THE RINGS Толкіна чекають на своїх власників. Боротьба добра і зла розпочнеться з твоєї волі і саме тобі доведеться опанувати ельфійську магію і відчути швидкість ґондорських стріл, випробувати нестримність демонів та руйнівну потугу драконів.



Крім того ми пропонуємо безліч унікальних фігур на різноманітну тематику – кіно, анімація, військові мініатюри, улюблені герої відеоігор, фантастичні та фентезійні персонажі від знаних світових виробників: DC UNLIMITED, HOT TOYS, KOTOBUKIYA, MCFARLANE, NECA. Унікальність фігур непереоцінима, оскільки кожну серію випускають лише раз і нагода придбати щось більш цінне колекційно трапляється дуже рідко. А відчуття від крутизни вигляду фігурок на твоїй поличці важко описати. Це треба бачити, адже вони немов живі герої, що виринули у дійсність із гри чи кіно.


Готові, професійно пофарбовані, можна відразу ставити на поличку, металеві. МАСШТАБНІ МОДЕЛІ від виробника FORCE OF VALOR: танки, літаки, автомобілі та гелікоптери. Збери свою армію у власній квартирі!


Замовляй просто зараз і наші працівники зроблять усе, щоб ти отримав свої фігури у найкоротший термін.




Итог:

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Система репутации (Фракции), ласт хаос.

Оверкингс, оверкингс.

Мод Revage для ARMA 3, игра ravage.